Blog om ure hos authentic.dk RSS

I dag er et armbåndsur et smykke og accessory på lige fod med andre ting, vi supplerer vores outfit med.

Både ure til kvinder og ure til mænd fås med mange forskellige remme, og hvis man har lidt tålmodighed og fingersnilde, kan man sagtens skifte sin rem selv, så ens yndlingsur kan bæres både som festur og dress ur.

Læs mere

Måske har du ikke tænkt over det, men i annoncer for armbåndsure - både herreure og dameure - der står klokken ofte til ti minutter over ti.

Der er mange teorier om, hvorfor den står lige præcis sådan.

John F. Kennedy eller atombomber eller .... ?

Læs mere

Norlite-urene har været til salg på authentic.dk siden primo 2016, og for firmaet Norlite Denmark, der består af storebror Søren og lillebror Thomas, har det været helt naturligt at udvikle og designe deres eget ur med læderrem.

Søren Stasig har flere års erfaring fra urbranchen i forskellige roller - blandt andet som butiksejer af Stasig Uhrlager, som hans kone nu driver.

"Min bror Thomas - som er designer - og jeg kom på idéen med eget urmærke tilbage i 2014", fortæller Søren...

Læs mere

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse ure, der passer til dig, så har jeg lavet en guide. Vil du bare hoppe direkte til guiden, så finder du linket nederst i dette blogindlæg.

Ure til kvinder varierer typisk fra omkring 30 mm i diameter på urkassen og op til 42 mm. Ure til mænd spænder endnu mere bredt, og er typisk fra 36-38 mm og helt op til over 50 mm for de rigtig store ure som fx urene fra Extri.

Læs mere

Det er ikke hver dag, man støder på et nyt mærke og en ny model med så store ambitioner som tilfældet er med holgerdanske Watches' model, hd17-7.

hd17-7 byder på helt nye funktioner ift. de andre danske ur-mærker.

Det er simpelthen et dating-ur til singler - med indbygget 'hjerteikoner'.

Læs mere