Størrelsesguide til ure

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse ure, der passer til dig, så har jeg lavet en guide. Vil du bare hoppe direkte til guiden, så finder du linket nederst i dette blogindlæg.

Ure til kvinder varierer typisk fra omkring 30 mm i diameter på urkassen og op til 42 mm. Ure til mænd spænder endnu mere bredt, og er typisk fra 36-38 mm og helt op til over 50 mm for de rigtig store ure som fx urene fra Extri.

I guiden har jeg taget fotos med håndled fra to mænd og to kvinder - med hver deres forskellige omkreds på håndleddet.

Hver 'håndledsmodel' har prøvet armbåndsure i tre forskellige størrelser for at kunne give dig et indtryk af, hvor stort uret ser ud på netop deres håndled.

Størrelsesguide til ure

Modellerne er ikke efterbehandlet i Photoshop eller andre produkter - det er rigtige mennesker, rigtige håndled og rigtige ure - ligesom de ville se ud, hvis du købte et herreur eller dameur.

I guiden kan du også hente et målebånd, som du kan printe og klippe ud - og så kan du måle dit eget håndled og sammenligne med modellernes håndled og de fotos, der viser, hvordan uret ser ud på netop det håndled.

Jeg håber, guiden kan være med til at hjælpe dig til at blive klogere på, hvilken størrelse herreur eller dameur, der passer til dig - og du er altid velkommen til at kontakte mig for at få helt konkrete råd og vejledning.

Se størrelsesguide til ure