Del og spar 20%

Det lyder skørt, men det er sandt: Del det armbåndsur, du køber hos authentic.dk på Instagram og/eller Facebook og spar 20% på urets pris.

Hvordan hænger det sammen?

Jeg lever af glade kunder. Du vil gerne have en god rabat på dit nye ur. Får jeg mange glade kunder, kan jeg også give en god rabat. Derfor er det en win-win-situation.

Vi laver en gentlemanaftale - gælder også for kvinder - om, at du deler oplevelsen af det ur, du har købt hos authentic.dk på din Instagram- og/eller Facebookprofil - og så giver jeg dig til gengæld 20% rabat på urets pris.

Del på Instagram og Facebook

Hvad så, hvis jeg ikke deler noget på de sociale medier bagefter?

Så bliver jeg ked af det! Jeg må ikke afkræve dig en modydelse for at give dig en rabat, så rabatten får du på forhånd. Så håber jeg, at du vil støtte og hjælpe mig ved at dele - når jeg hjælper dig med en god rabat og en ekstra god pris på dit nye armbåndsur.

Hvad gør jeg nu?

Find det herreur eller dameur, du gerne vil købe på authentic.dk. Brug rabatkoden: delogspar - når du går til kassen, så fratrækkes de 20% rabat automatisk.

Når du har modtaget uret, så læg et par gode billeder og en anmeldelse af uret og dit køb hos authentic.dk op på din Instagram- og/eller Facebookprofil - husk at tagge @authentic.dk i opslaget.

Sådan hjælper vi hinanden :-)