Konfirmandservice

Som den vel nok eneste webshop med ure i Danmark tilbyder authentic.dk en gratis konfirmandservice.

KonfirmandserviceHvad dælen er konfirmandservice?

Ganske kort fortalt så går det ud på, at du - både som konfirmand og som gæst til en konfirmation - kan skrive til mig og få tre gode bud på et ur til konfirmanden (supergod gaveidé, hva'?)

Hvordan fungerer det?

Du sender mig en mail på info@authentic.dk og vedhæfter tre billeder af konfirmanden i naturlige omgivelser og almindeligt tøj eller festtøj.
Hvis du har lyst, kan du også knytte et par ord til konfirmanden som person; hvad er det for en type, hvad foretrækker han/hun og hvilke mærker tøj går han/hun normalt i.

KonfirmandserviceHvad sker der så?

Jeg kigger på de billeder og den tekst, du har sendt, og så finder jeg de tre bedste forslag til et ur til konfirmanden.

Husk - på authentic.dk kan du roligt bestille ur til konfirmanden, for der er gratis fragt & retur (og har du behov for en længere returret end 14 dage, så finder vi ud af det)

Koster det slet ikke noget?

Nej. God rådgivning og vejledning skal altid være gratis, så simpelt er det.

Send mig en mail

 

Du er selvfølgelig også velkommen til selv at tage et kig på de forskellige armbåndsure til mænd og kvinder i shoppen. Der er både ure med læderrem, herreure, dameure og unisex-ure, og du finder ure fra danske designere, som du ikke ser hver dag.