Prøv et ur GRATIS

Kampagne med 'Prøv et ur gratis' er slut og desværre ikke længere gældende.

Det lyder næsten for godt til at være sandt - men den er god nok - og der er ingen fup og fiduser og intet skjult med småt.

Du kan prøve et ur gratis derhjemme, så du kan se, om det er noget for dig.

Sådan foregår det

 1. Læg det ur i kurven, du gerne vil prøve
 2. Skriv GRATIS PRØVE i kommentarfeltet
 3. Gennemfør ordren og vælg betalingskort eller MobilePay som betalingsmiddel
 4. Du modtager en ordrebekræftelse som normalt - og herefter modtager du uret - men jeg hæver ikke pengene med det samme
 5. Du har nu 14 dage til at vurdere, om du vil beholde uret
 6. Inden de 14 dage er gået, modtager du en mail fra mig, hvor jeg be'r dig beslutte, om du vil beholde uret
 7. Hvis du gerne vil beholde uret - eller jeg ikke hører fra dig - så trækker jeg pengene, når de 14 dage er gået, og så modtager du din faktura på e-mail
 8. Hvis du gerne vil returnere uret, så sender jeg dig en gratis returlabel, og så har du 14 dage til at returnere uret til mig i din lokale GLS Pakkeshop (hsuk kvittering), og så har du haft 0 kr. i totalomkostninger

Hvad er tanken bag?

Et ur kan godt koste en del penge at købe, og samtidig har en del forbrugere betænkeligheder ved at skulle købe og senere returnere en vare - enten fordi de er i tvivl om, hvornår og hvordan de får deres penge igen - eller fordi de er utrygge omkring hvordan det med fortrydelse fungerer.

Det råder jeg bod på med 'gratis prøve'. Et ur skal opleves 'live' for at man kan se, mærke og bedømme uret - og det kan du nu gøre - helt gratis.

Vilkår for 'gratis prøve'

 • Hvis du vælger at returnere uret, skal både ur, æske og evt. manual returneres i fejlfri og ubrugt stand
 • Hvis uret bærer præg af brug, fratrækkes et beløb for forringelse af varens værdi (jf. lovgivningen)
 • Hvis du vælger at returnere uret, gælder returlabelen i 14 dage. Returneres uret ikke inden for de 14 dage, antager jeg, at du vil beholde det alligevel. Er det ikke tilfældet, må du selv betale for en returlabel, sorry :)
 • 'Gratis prøve'-konceptet gælder kun for varer leveret i Danmark, og enhver form for svindel eller misbrug af konceptet er selvsagt strengt forbudt.
 • authentic.dk forbeholder sig retten til at foretage ændringer i betingelser og vilkår til enhver tid.